شاید برای شما بافندگان و قالیبافان عزیز در هنگام بافت فرش و تابلو فرش این مشکل پیش آمده باشد که متوجه کم شدن عرض تابلو فرش یا فرش خود نسبت به ابتدای بافت تا چند سانتی متر شده اید و یا اینکه با ادامه بافت فرش می بینید که فرش و تابلو فرش شما دچار جمع شدگی (لول شدن) می شود. حال سوال اینجاست علت جمع شدگی و کم شدن عرض تابلو فرش و فرش و راهکار این مشکلات چیست؟ لطفا در ادامه این مقاله با ما باشید تا به این دو سوال بسیار مهم پاسخ دهیم.
علت کم شدن عرض تابلو فرش و فرش
کم شدن عرض تابلو فرش و فرش می تواند دلایل متعددی داشته باشد ولی عمده دلایل اصلی میتواند به 3 دلیل باشد:
1 – به دلیل ﻣﺮﺗﺐ نبودن ﭼﻠﻪ ﻫﺎ در ﺑﺎﻻي دار ﻛﻪ بایستی حتما ﻣﺮﺗﺐ گردند.
2- این مشکل می تواند به این دلیل پیش بیاید که هنگامی که در حین بافت شما پود ضخیم را رد می کنید آن را با دستتان نگه می دارید و اگر این کار را انجام دهید در ادامه بافت تدریجا عرض فرش و تابلو فرشتان کم خواهد شد.
3- علت بعدی کم شدن عرض تابلو فرش و فرش می تواند به این دلیل باشد که شما پود نازک را خیلی سفت زده اید و پود نازک باید کمی شل تر زده شود. سفت بودن پود نازک قطعا منجر به کم شدن عرض فرش و تابلو فرش خواهد شد.
دلایل کم شدن عرض فرش
علت جمع شدگی تابلو فرش و فرش
جمع شدن عرض فرش و تابلو فرش یکی از مشکلات متداول بافندگان فرش و تابلو فرش می باشد. علت اصلی جمع شدگی تابلو فرش و فرش به خاطر این است که شما در در هنگام بافت کناره های فرش و تابلو فرش را محکم و با قدرت با استفاده از دفه می کوبید و فرش و تابلو فرش شما دچار لول شدن می گردد. برای جلوگیری از این مشکل می توانید کار های زیر را انجام دهید:
1- در هنگام بافت وقتی به کناره های فرش و تابلو فرش رسیدید از قدرت و نیروی دفه زنی خود کم کنید تا فرش و تابلو فرش شما جمع و لول نشود. البته به این نکته توجه کنید که نباید بیش از اندازه قدرت دفه زنی را کم کنید چون اینکار باعث بالازدگی فرش در ادامه بافت خواهد شد.
2- می توانید نخ های پود فرش و تابلو فرش را میله های کناری دار وصل کنید و گره بزنید تا دچار این مشکل نشوید.
اگر فرش و تابلو فرش خود را بدون توجه به نکات بالا بافته اید و مشکل جمع شدگی و لول شدن برایتان پیش آمده می توانید با اتو زنی کناره های فرش تا حدودی این مشکل رو برطرف کنید.
اگر در حین بافت فرش و تابلو فرش با مشکلاتی مواجه شده اید لطفا مقاله مشکلات رایج در حین بافت را حتما مطالعه بفرمایید. و یا میتوانید سوالات خود را در انتهای این صفحه با ما در میان بگذارید. کارشناسان ما حتما به سوالات شما عزیزان پاسخ خواهند داد.
برای کسب اطلاعات بیشتر از این موضوع و و طرح پرسش های خود لطفا ما تماس بگیرید.( اینجا کلیک نماییید)
برای مشاوره و راهنمایی و ارتباط با کارشناسان ما در واتساپ لطفا اینجا کلیک کنید.
شماره تلفن مشاوره: 09104868680 – 04132310229
(برای تماس با ما، در گوشی موبایل خودتان روی شماره ها ضربه بزنید)